Hvilke personopplysninger blir registrert
Personopplysningene du frivillig oppgir og som for eksempel inneholder kontaktinformasjon, fødselsdato og navn.

Hvem behandler dine personopplysninger
Flere av våre samarbeidspartnere utenfor Studio Bliz bidrar i å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Studio Bliz AS og i henhold til databehandleravtaler.
Hano AS / Hano.no – timebestillingsystem, kunderegister- og kassesystemleverandør
Vilkår for bruk; https://Hano.no/
Personvernerklæring; https://Hano.no/privacy-policy/
PRO ISP AS – hosting av e-post og domene proisp.no
Vi deler aldri dine data med andre, med mindre norsk lov pålegger oss å dele dem med relevante myndigheter. Vi har forståelse for betydningen av våre kunders personvern og behandler følgelig all registrert informasjon om våre kunder på en ansvarlig måte.

Hvor blir dine personopplysninger lagret
Opplysningene vi samler inn om deg lagres iht GDPR – Forordning om beskyttelse av individer ved behandling av personopplysninger og om fri flyt av slike opplysninger (personvernforordningen) innenfor EØS.

Hvordan bruker Studio Bliz dine personopplysninger
Vi kan bruke personopplysningene dine til følgende formål:
For å opprette og håndtere ditt personlige kundekort. Vi kan da finne informasjon om dine hårbehandlinger, behandlingsprodukter mm.
Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem.
Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger
Opplysningene dine kan deles innen Studio Bliz sine selskap. Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor Studio Bliz.

Håndtering av personopplysninger
Alle opplysningene blir behandlet i henhold til gjeldende norsk lovverk, lover og retningslinjer gitt av Datatilsynet. Studio Bliz sletter personopplysninger når grunnlaget for behandlingen av disse ikke lenger er til stede, og i henhold til krav som følger av det til enhver tid gjeldende lovverk og regelverk i Norge.
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld.

Bruk av webanalyse og cookies mm
Sosiale medier:
Vi kan spore trafikk fra www.studiobliz.no til Studio Bliz sine sosiale medier-sider; Facebook, Twitter og Instagram. På noen av våre nettsider vil du se at vi benytter YouTube for å vise videoer. YouTube lagrer cookies, som f.eks. personlige innstillinger og informasjon om båndbredde. Dette er i likhet med Google Analytics også underlagt http://www.google.com/intl/no/policies/privacy/ Studio Bliz sine retningslinjer for personvern, cookies og markedsføring gjelder for innsamling og bruk av personopplysninger på: Studio Bliz AS sin hjemmeside; www.studiobliz.no, og vår salong og hovedkontors Wifi-nettverk.
Når du besøker våre nettsider plasserer vi en eller flere cookies (informasjonskapsler) på din datamaskin eller på mobiltelefonen. En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobile enhet og hentes opp derfra ved senere besøk. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon eller til å gi informasjon til tredjeparter.
Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg som person personlig. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.